Current Roles

WE RECRUIT THE BEST, FOR THE BEST

Academy Coach Spillerutvikler (G17)

Spillerutvikler (G17 – 100%)

Fotballklubben Bodø/Glimt spiller sine hjemmekamper på Aspmyra stadion, og klubben spiller på høyeste nivå i Norge, og avsluttet forrige sesong på en 2. plass i Eliteserien. Klubbens akademi ble klassifisert som topp 3 nasjonalt, og spillere fra akademiet har suksess både i klubben, andre lag i Norge og i utlandet. 

Jobbeskrivelse: 

Rollen til spillerutviklerne (G17) er grunnleggende for den langsiktige visjon til FK Bodø/Glimt om å utvikle de beste unge spillerne fra Nord-Norge. Spillerutvikler er ansvarlig for implementering og gjennomføring av akademiets treningsmetodikk, og arbeider under Utviklingsleder og Trenerutvikler. 

Spillerutvikleren (G17) skal sørge for at individuelle utviklingsplaner blir utarbeidet, levert og vurdert med spillerens innspill. Ved siden av dette vil de hjelpe til med å identifisere spillere i regionen, ved å utvikle et konstruktivt samarbeid med de andre klubbene/trenere. Dette gjelder særlig i forhold til å sørge for gode og korrekte prosesser og avtaler rundt eksterne spillere som hospiterer hos lagene som deltar i nasjonale ligaer. 

Spillerutvikler har følgende ansvarsområder i samarbeidet med NTG: 

– Identifisere spillere til NTG – Følge opp spillerne som flytter til byen for å begynne på NTG. 

– Fotballøkter på NTG i henhold til avtale mellom NTG og FK Bodø/Glimt 

Spillerutvikleren skal gjennomføre spillersamtaler tre ganger per sesong i forhold til spillernes individuelle utviklingsmål. Spillerutvikler skal sørge for at sesongplanlegging, kampforberedelse og evalueringsdokumentasjon er oppdaterte og nøyaktige. Spillerutvikler har også delansvar for planlegging og koordinering av aktivitet og tiltak. Kommunikasjon med foreldre og andre frivillige er en viktig del av rollen. 

Nødvendig kompetanse og kvalifikasjoner: 

Det er ønskelig, men ikke avgjørende, at søkeren har en UEFA A-lisens, men søkere med annen relevant erfaring og kvalifikasjoner vil bli vurdert. Dokumentasjon på relevant trenererfaring fra et fotballakademi eller andre relevante utviklingsmiljø innen fotball er påkrevd, samt eventuelle andre kompetansebevis som er relevante for å søke på denne stillingen. Søkeren må være selvdrevet, trygg på å jobbe som en del av et team og ha sterke kommunikasjonsevner i norsk. Vi oppfordrer kvinner til å søke. 

Du kan søke med elektronisk CV til gregg@glimt.no. 

Lønnen vil være 400.000-450.000 kroner, avhengig av erfaring og kvalifikasjoner. Søknadsfrist 24. januar 2020.

 

 

Danish Football Conference
2020

THE FUTURE OF YOUTH DEVELOPMENT

Days
Hours
Minutes
Seconds